Új mérföldkő a Carglass életében: Megérkezett a Carglass Kecskemétre!

Hello Carglass Kecskemét, viszlát kőfelverődés!

Örömmel jelentjük be, hogy a Carglass Magyarország újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: megnyitottuk legújabb Carglass Kecskeméten szervizpontunkat! Ezzel a lépéssel tovább bővítjük országos hálózatunkat, hogy még közelebb kerülhessünk ügyfeleinkhez és gyorsabban reagálhassunk igényeikre.

Szeptember 17-én nagy örömmel ünnepeltük a kecskeméti szervizünk hivatalos megnyitóját! Az esemény különlegességét emelte, hogy a Belron nemzetközi képviseletében Jean-Marc Geoffry is tiszteletét tette, akinek jelenléte tovább erősítette a Carglass® elkötelezettségét a magas színvonalú szolgáltatások iránt. A környezet iránti elhivatottságunk jegyében faültetéssel is gazdagítottuk a napot, ezzel is jelezve, hogy a Carglass® számára a fenntarthatóság is kiemelten fontos.

Miért olyan fontos ez számunkra?

Mert hiszünk abban, hogy minden autós megérdemli a biztonságos és tiszta kilátást a szélvédőn. Tudjuk, milyen bosszantó és veszélyes lehet egy kőfelverődés okozta sérülés a szélvédőn. Célunk, hogy a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk ezeket a problémákat, és megóvjunk mindenkit a nagyobb költségektől és kockázatoktól.

Mit csinál a Carglass?

A Carglass® Magyarország vezető szerepet tölt be az autóüveg javítás és csere területén. Magasan képzett szakembereink és modern technológiánk segítségével gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a szélvédőkkel kapcsolatos problémákat. Legyen szó kisebb repedésről vagy teljes üvegcseréről, ránk mindig számíthatsz!

Mit jelent ez Kecskemét számára?

Az új Carglass kecskeméti szervizpont megnyitásával szeretnénk hozzájárulni a helyi közösség biztonságához és kényelméhez. Mostantól a kecskeméti autósoknak nem kell messzire utazniuk, ha szélvédőjük javításra szorul. Gyors időpontfoglalással és kiváló ügyfélszolgálattal várunk Téged is!

Hálásak vagyunk ügyfeleinknek a folyamatos bizalomért, és ígérjük, hogy továbbra is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk. Köszönjük a bizalmukat!

Carglass Kecskemét szerviz

Foglalj időpontot még ma!

Carglass Kecskemét – Címünk:

6000 Kecskemét, Felsőcsalánosi tanya 62. 

Keress minket az M5 autópálya budapesti felhajtójánál, a Béres Gumi mellett!