Spirit of Belron Challenge 2024

A Spirit of Belron Challenge 2024

A Spirit of Belron Challenge 2024: Jótékonysági sportesemény, amely életeket változtat

Szeptemberben a Carglass® Magyarország csapata öt lelkes kollégával képviseltette magát a Spirit of Belron jótékonysági sportrendezvényen, amelyet minden évben Angliában rendeznek meg. Az esemény célja, hogy támogatást gyűjtsön az Africa Tikkun alapítványnak, amely hátrányos helyzetű afrikai gyerekeket segít az oktatáshoz, szakmai képzésekhez és munkahelyekhez való hozzáférésben. Ez a segítség hatalmas lehetőséget biztosít számukra, hogy kitörjenek a szegénységből és sikeresen beilleszkedjenek a társadalomba.

A rendezvény idén is hatalmas sikerrel zárult, hiszen összesen 29 országból 2000 résztvevő vett részt a helyszínen. Miközben világszerte 10.500 online sportolni vágyó is csatlakozott a kilométergyűjtéshez. Az esemény különlegessége, hogy minden egyes megtett kilométer 1 eurót ér az Africa Tikkun számára – ennek köszönhetően az idei évben 2 millió eurót sikerült összegyűjteni a rászoruló gyerekek és fiatalok támogatására.

Spirit of Belron Challenge 2024

A Carglass® számára különösen fontos ez az esemény, hiszen a Belron család részeként nemcsak a mindennapi munkánkban törekszünk az emberek biztonságára, hanem a világ jobbá tételében is szerepet vállalunk. A Spirit of Belron nemcsak egy sportrendezvény, hanem egy olyan közösségi élmény, ahol a mozgás és a jótékonykodás kéz a kézben jár. A program futásból, kerékpározásból, úszásból és evezésből állt, így mindenki megtalálhatta a számára leginkább megfelelő sportágat.

Ez az összefogás pedig továbbra is inspiráló marad számunkra, hiszen minden egyes megtett lépésünk, minden egyes kilométerünk egy újabb lehetőséget ad az Africa Tikkun gyermekeinek. A világjárvány miatti online részvételi lehetőség új dimenziót adott az eseménynek, hiszen még azok is csatlakozhattak, akik fizikailag nem lehettek jelen Angliában.

A Carglass® Magyarország csapata büszke arra, hogy idén is hozzájárulhatott ehhez a nagyszerű ügyhöz, és alig várjuk, hogy jövőre még többen legyünk részesei ennek a felemelő élménynek!

Spirit of Belron Challenge 2024

Africa Tikkun: A jövő nemzedékéért

Az Africa Tikkun több mint három évtizede segíti az afrikai gyerekeket és fiatalokat abban, hogy lehetőségeket kapjanak a jobb életre. Az alapítvány célja nemcsak az oktatás biztosítása, hanem a teljes életút támogatása, egészen a munkavállalásig. Az általuk nyújtott programok segítenek abban, hogy a fiatalok szakmát tanulhassanak, munkahelyhez juthassanak, és ezáltal hosszú távon kikerüljenek a szegénységből. Minden egyes adomány, amely a Spirit of Belron Challenge során összegyűlik, ezeknek a fiataloknak a jövőjét építi.

Spirit of Belron Challenge 2024
Spirit of Belron Challenge 2024 Carglass® Magyarorszag csapata
Spirit of Belron Challenge 2024